Homenaje a la Guitarra

Homenaje a la Guitarra

Preludios & Estudios

Aanvullende informatie:

  • Solo Gitaar
  • Spaans/Klassiek
  • isbn: 916890
  • niveau: 4
Vorige slide
Volgende slide

Audiofragmenten

Meer Informatie Homenaje al la Guitarra

In Homenaje al la Guitarra breng ik een persoonlijke ode aan diverse componisten. Bij hen heb ik de inspiratie gevonden om me te ontwikkelen tot de componist, gitarist en docent die ik ben geworden. De prachtige stukken van Tarrega, de preludes van Manuel Ponce, de Venezolaanse walsen van Antonio Lauro, Etudes Simples van Leo Brouwer, het zijn allemaal hoekstenen geweest in mijn muzikale ontdekkingstocht. Natuurlijk mag J.S. Bach niet ontbreken. Na ruim 35 jaar voor verschillende educatieve doeleinden te hebben geschreven wilde ik met dit album mijn persoonlijke motivatie laten zien. Het is uitgegeven door Broekmans en van Poppel.